R3pcak1, bardzo proszę o pownowną próbę uruchomienia gry po wyłączeniu wszystkich programów mogących blokować grę i jej do internetu. W szczególności zalecam próbę wyłączenia uruchomionego antywirusa. Powodzenia!
R3pcak1, bardzo proszę o pownowną próbę uruchomienia gry po wyłączeniu wszystkich programów mogących blokować grę i jej do internetu. W szczególności zalecam próbę wyłączenia uruchomionego antywirusa. Powodzenia!
Z wyrazami szacunku,
Ejtexlos
Zespół Brick-Force
W tej sytuacji proszę o załączenie Twojego pliku DxDiag do następnego postu. Jeśli nie chcesz dzielić się informacjami na temat Twojego komutera z innymi graczami, bardzo proszę o przesłanie tego pliku jako załącznika zgłoszenia do pomocy Brick-Force poprzez: http://support.infernum.com/. Jeśli zdecydujesz się wysłać zgłoszenie do pomocy Brick-Force, proszę o szczegółowy opis problemu w treści zgłoszenia.
Procedurę tworzenia pliku DxDiag znajdziesz TUTAJ. Dzięki za cierpliwość!
Z wyrazami szacunku,
Ejtexlos
Zespół Brick-Force
Udostępniłem plik DxDiag na RapidShare, można go pobrać stąd: https://rapidshare.com/#!download|37...4C4501FB1C|0|0
R3pcak1, bardzo proszę o aktualizację sterowników karty graficznej. Według zapisów Twojego pliku DxDiag obecne sterowniki są z 6/10/2009. Po aktualizacji zalecam ponowną instalacji gry (według opisanej wcześniej procedury). Daj znać, czy to rozwiązało problem!![]()
Z wyrazami szacunku,
Ejtexlos
Zespół Brick-Force
Po aktualizacji sterowników wszystko działa jak należy :-) Wielkie dzięki Ejtexlos!
Zauwazylem , ze wiele osob ma problem z tym . Dzisiaj lub jutro postaram sie nagrac filmik z wyjasnieniem jak to zrobic . Pozdrawiam !
"Iść własną drogą niezależnie od opinii innych ludzi"
nie mogę wejść na angielską część forum.......k****
Hej Creepus, czy mógłbyś proszę sprecyzować, dlaczego nie jesteś w stanie wejść na angielską część forum? Czy pojawia się jakiś komunikat? Jeśli tak to proszę o załączenie zrzutu ekranu (screenshota) tego komunikatu do następnego posta. Niestety bez dokładniejszego opisu nie jestem w stanie nic poradzić.![]()
Z wyrazami szacunku,
Ejtexlos
Zespół Brick-Force
siema jak graliście przed 26 kwietnia macie wersje beta vip a jak nie to trudno![]()
Bookmarks