Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem z brick force

  1. #1
    Dafus280's Avatar
    Join Date
    10.02.2013
    Location
    Polska
    Clan
    DaFusion
    Server
    EU
    Posts
    843

    Angry Problem z brick force

    Siema tu ja , mam spory problem dotyczący brick-force ,
    No więc zacznę od początku .
    Wczoraj gdy chciałem zagrać w Brick-Force miałem włączonego Skype'a i tu się zaczynają problemy !
    Po uruchomieniu gry w oknie logowania wyskakuje komunikat ( cały czas prowadziłem rozmowę ) że gniazdo mikrofonu zostało odłączone i rzeczywiście mikrofon przestał działać , chociaż na pewno jego wejście tkwiło w przednim panelu !
    Po wyłączeniu bricka , ( aby sprawdzić przyczynę problemu ) od razu wyskakuje komunikat gniazdo mikrofonu zostało podłączone ! Ludzie pomocy ! Gdy tylko włączam BF nie ważne czy mikrofon rzeczywiście jest podłączony czy nawet nie jest i nie był od uruchomienia komputera wyskakuje komunikat gniazdo mikrofonu zostało odłączone !

    PS. dodam jeszcze kilka rzeczy :
    - sterownik to Realtek HD audio
    -Mikrofon marki esperanza jakoś tam , chociaż nie wiem czemu to podaje bo to nie dotyczy mikra
    reszte jak co mogę dopisać !
    POMOCY LUDZIE TEN KOMUNIKAT PO KLIKNIĘCIU NA NIM OK WYSKAKUJE OD RAZU ZNOWU AŻ DO WYŁĄCZENIA BF !

    DaFusion

    WWW

    YouTube


    Follow The Buzzards


  2. #2
    Brilliant Builder agi369's Avatar
    Join Date
    07.04.2012
    Location
    Polska
    Clan
    Pakt Cieni
    Server
    EU
    Posts
    884
    Wygląda na to że jakiś konflikt się robi. Działa ci dobrze jak grasz na przeglądarce?

    Sprawdź co robi ten problem. Włącz menadżera zadań i próbuj wyłączać po kolei programy z brick forca, czyli x-trap i brick force. Być może to jakiś problem ze sterownikami, spróbuj je przeinstalować


    MAPS
    -PortoDraco-
    -BrickSwiat-
    -RedStation-
    -DEFFENSE-
    -StarColony-
    -Final Map-
    Anniversary 2013 Winner!-Memories-Anniversary 2013 Winner!
    -Jodlujacy-
    -OFFENSE-
    MOTW! 30.09.2013-Magic Land-MOTW! 30.09.2013
    Medieval Map Constest 9 place-Sword&Bow-Medieval Map Constest 9 place
    NEW!!-Dusty 2014-NEW!!



  3. #3
    Dafus280's Avatar
    Join Date
    10.02.2013
    Location
    Polska
    Clan
    DaFusion
    Server
    EU
    Posts
    843
    Problem rozwiązany , poradziłem sobie z nim szukając odpowiedzi na różnych forach i znalazłem :
    kliknąć drugim przyciskiem myszy na ikonę menedżera realtek HD audio na pasku szybkiego dostępu po prawej stronie przy zegarze !
    wybrać opcję menedżer dźwięku , kliknąć drugim przyciskiem myszy na znaczek tryby ( takie kółko zębate ) , potem odkliknąć opcję automatycznego wykrywania urządzeń w panelu przednim komputera . Działa to rozwiązanie przynajmniej na Windows 8 Pro 64 Bity .

    DaFusion

    WWW

    YouTube


    Follow The Buzzards


  4. #4
    No i agi369 i też agi368

    Ciebie też od roku niema

    Po co ja tu w ogóle piszę ...

Similar Threads

  1. Problem with Brick-Force Launcher?
    By jarjar56 in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 06.09.2013, 11:16
  2. Problem na serwerach brick force.
    By Mattheo in forum Dyskusja ogólna
    Replies: 7
    Last Post: 10.04.2012, 07:06
  3. Problem with logging into Brick-Force
    By RoboticCow in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 05.04.2012, 22:14
  4. The problem on the servers brick force.
    By Mattheo in forum General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 17.03.2012, 23:42

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •