Oko ja mam to do siebie że czytam treść posta i odpowiadam. Tak na przyszłość jestem dziewczyną
.
Oko ja mam to do siebie że czytam treść posta i odpowiadam. Tak na przyszłość jestem dziewczyną
.
Jest to część wywiadu z pracownikiem Infernum, więc można się spodziewać czegoś w stylu apteczkiCzy będą klocki akcji? Drzwi, które można
zamykać i otwierać, klocki generujące
hałas, czy platformy regenerujący punkty
HP, bądź napełniające magazynek?
Oczywiście! Obecnie pracujemy nad tymi
rozwiązaniami i jesteśmy podekscytowani
możliwościami jakie ze sobą niosą.![]()
klas postaci nie będą raczej robić bo to fps a nie rpg [wiem battlefield ma ale brick-force to nie battlefield gdzie są olbrzymie tereny i gra polega głównie na pracy zespołowej]
Zrobią coś takiego jak było w grze Tremulous, małe budowle na punkcie respa gdzie można uzupełnić amunicję i się wyleczyć.
Klocki już generują hałas jak się po nich stąpa ;p
Ja bym chciał zobaczyć w końcu punkt, przedmiot, postać co uzupełniał(a)by amunicje.
Z tego co wiem to w sklepie (Przedmioty specjalne) można kupić apteczkę. (Daje 100 hp ... )
Sory za odkop ^^
Spadochronów nie dali ale część naszych próśb zastała spełniona. Jak myślicie dojdą do gry wszystkie nasze marzenia?
Nie martwcie się, pewnie to co chcecie będzie w pełnej wersji![]()
Jeśli czegoś nie rozumiesz, przeczytaj kilka razy.Jak nadal nie rozumiesz, to użyję snajperkę
Zgadzam się. Zespół moderujący napewno dopilnuje żeby to co wy piszecie było w grze
*My most interesting maps*
-PortoDraco-
-BrickSwiat-
-RedStation-
-DEFENSE-
-StarColony-
-Final Map-
-Memories-
-Jodlujacy-
*Small interesting maps*-LEVEL (I-XX)--Hall Way--Hall Way 2--Trouble--Barwy Gry--X-369--Adventure--In Me ???--Forteca--2D--BETA--<<TEST>>--Potwory-
agi369
Bellum, do sklepu zostały dodane 2 pasy z amunicją, partyzancki pas z ammo nr 1-dodatkowa amunicja do broni dodatkowej
a pas nr 2 daje dodatkowwe 2 magazynki do broni głównej, Pozdro! ;D
Bookmarks