Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: [Opinia] Opinia na temat zerowania punktów

Angry [Opinia] Opinia na temat zerowania punktów

Mnie wyzerowanie punktów bardzo zdenerwowało, miałem już niemal gotową mapę i teraz nawet nie będę mógł jej zatwierdzić. A żeby wylosować sobie broń po najniższej cenie muszę zagrać 20 meczy i ocenić mapy. Może jest nie do końca tak jak mówię, może się mylę. Rozumiem że celem wyzerowania jest wprowadzenie balansu. Ale mogliby jakoś rozdzielić punkty czy coś, przecież to że zarejestruje sobie mapę nie popsuje balansu. Co wy o tym myślicie?

Ja dzięki temu nie będę już grać w tą grę . Napracowałem się, żeby zdobyć rzeczy, uzbierać punkty, a tu co? Usunęli mi wszystko bo przecież nie musiałem grać prawda? Pff takiej gry to ja nie chce. Kończę z tą grą jeśli mi nie oddadzą
    Last edited by Ejtexlos; 24.04.2012 at 13:34.

Tak balans balans.. rozumiem ze to beta ze staracie sie pracowac nad tym ale te koszta broni co sa teraz na 7 dni to powinny byc na miesiac ktoś kto pracuje lub sie uczy nie ma czasu zeby grac cale dnie i wbijac pkt na dobry ekwipunek. tego nie przemysleliscie mam nadzieje ze szybko to sie zmieni

kodisz's Avatar
    mnie to sie podoba
    chociaz ludzie nie maja wszystkiego i trzeba popracowac nad tym co sie ma : )

to całe zerowanie punktów na prawde mnie zdenerwowało ale jednak to jest potrzebne.Mówie tak dlatego że, chociaż mialem już prawie 200.000 tys pkt to jednak znowu chce sobie popracować.Najgorsze są jednak ceny broni np. GRANAT DYMNY cena-23,322 pkt i 1,225 żetonów. :C

Ilość punktów da się przeżyć ale ceny są niektórych broni i rzeczy o wiele za wysokie, a poza tym jest błąd z kupnem na 3 miesiące: wyskakuje cena 999,999,999.

Ponieważ trwają prace nad nowymi cenami, dlatego wam wyzerowało i broń tyle kosztuje.To może trochę potrwać.

jeszcze czego po prostu nie będe grał w Brick'a dopóki powrócą mi eq

dezzy1994's Avatar
    Norbinator Łaskę robisz, czy co? Myślisz, że administracja będzie płakać za tobą? Za osobą która nie potrafi zrozumieć potrzeb gry.
    Zrobiłeś własną mapkę, chciałbyś się tym podzielić z innymi. To jest miejsce dla Ciebie załóż nowego posta i pokaż innym swoją mapkę właśnie tutaj ----->>>Nasze Mapki

Szukasz klanu z miłą atmosferą i ogarniętymi ludźmi, masz 15 lat+, Na co czekasz? Zarejestruj się i złóż podanie --->Burn Team<--- Właśnie na Ciebie czekamy !

ehhhhh........ robiłem mapę i mnie wywaliło+
    bez itemków jestem beznadziejny (oczywiście na początku)