A mi tam zerowanie punktów nie przeszkadza bo zagrałem tylko kilka rundek i prawie nic nie zdobyłem.![]()
Gostek
Cześć!
Temat zerowania punktów jest dosyć gorący, więc stwierdziłem że dobrze będzie wyjaśnić kilka rzeczy.
Po pierwsze, zdajemy sobie sprawę z tego, że zdobyte przez was punkty są dla was cenne, ale celem fazy Beta jest testowanie gry, włącznie z cenami broni, szybkością z jaką zdobywacie punkty itp. Celem Bety nie jest danie graczom biorącym w niej udział niesprawiedliwej przewagi nad tymi zaczynającymi później.
Z drugiej strony chcemy wynagrodzić graczy biorących udział w fazie Beta, co też staramy się na różne sposoby zrealizować. Ma być sprawiedliwie i zadowalająco!
Do tego dochodzi oczywiście kwestia graczy grających na mapach "fast XP", punkty potrzebne do rejestrowania map, które są przecież bardzo ważne i wiele innych kwestii...
W każdym razie pracujemy nad tym i nie ma dnia (serio), w którym ten temat by się nie przewinął.
Zobaczymy co da się zrobić!![]()
Moim zdaniem ceny przedmiotów powinny być niższe.
Quban123
Zgadzam się, bo teraz kończysz samouczka-kupujesz snajperkę i na deser łopatę i już cię na nic nie stać chyba że na 1 dzień![]()
Jeśli czegoś nie rozumiesz, przeczytaj kilka razy.Jak nadal nie rozumiesz, to użyję snajperkę
Trochę ceny są za wysokie zwłaszcza dla tych co grają parę razy w tygodniu. Zróbcie tak żeby można było zarabiać więcej kasy i pd
*My most interesting maps*
-PortoDraco-
-BrickSwiat-
-RedStation-
-DEFENSE-
-StarColony-
-Final Map-
-Memories-
-Jodlujacy-
*Small interesting maps*-LEVEL (I-XX)--Hall Way--Hall Way 2--Trouble--Barwy Gry--X-369--Adventure--In Me ???--Forteca--2D--BETA--<<TEST>>--Potwory-
agi369
Bookmarks