Merhaba 3 4 Gün önce bir map hazırladık ve bugün Videosunu çektik
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
Mapı Hazırlayanlar : KrokeeD
TRanceee
FroweD
Hakan3535
İlker kanka senin 1 tane e yi unutmuşuz ya![]()
Merhaba 3 4 Gün önce bir map hazırladık ve bugün Videosunu çektik
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
Mapı Hazırlayanlar : KrokeeD
TRanceee
FroweD
Hakan3535
İlker kanka senin 1 tane e yi unutmuşuz ya![]()
Last edited by KrokeeD; 02.05.2012 at 11:48.
Merhaba,
Özellikle Türk bayrağı fikri hoşuma gitti. Haritanın genelinde ise oldukça fazla emek harcadığınız da bir gerçek. Harita son derece güzel yapılmış, elinize sağlık!
.
Last edited by TRanceee; 02.05.2012 at 12:15.
Teşekkürler mod'umBayrak fikri bana aitti ama gerçekten bütün arkadaşların çok emeği var. Bize sağladığınız oyun imkanı için çok teşekkürler.
-Saygılar.
I'm Drowning In Your Love !
bayrak güzel bir fikir ama şimdiye kadar girdiğim tüm haritalarda var şahsen benim yeni gördüğüm birşey değil...
map güzel olmuş ellerinize sağlık![]()
Teşekkürler. Oyuna yeni başladık pek oynama fırsatımız olmadı şahsen. Map olayını görünce eski bi oyundan kalan tecrübeleri konuşturalım dedik. Bayrağı Çılgın Türklerin Brick Force'u da bastığını göstermek için yaptık.
I'm Drowning In Your Love !
Geliştirilebilir bir map elbet. Zaten her map da öyledir. Genel olarak güzel. Başarılarınızın devamını dilerim.
Saygılar,
-Cpt-Lou
Emekli Brick-Force Oyuncusu
Merhaba,
Her üretim, her sanatsal yapıt, her teknik yapıt... Aklınıza gelen her şey bir öncekinin daha iyisidir. Yani bir öncekinden alıntı yapar ama güzelleştirir. Mesela at arabası, tekerlekten alıntı yapar. Otomobil de at arabasından. Limuzin de otomobilden alıntı yapar vs.
Ben haritaya bu gözle baktığım zaman oldukça başarılı buluyorum. Haritanın içerisine bu şekilde bir "Made In Turkey" damgası basılması ayrıca güzel.
Merhaba,
Tamam o zaman yanlış anlaşıldım alıntı yaptınız demek istedim
Şaka bir yanada benim söylemek istediğim şey şu.
Ben arkadaşlarımı bu oyuna davet edeceğim zaman oyunun amacını anlatıyorum(Kutular kullanarak kendine harita yapıyorsun ve online olarak dünyanın her yerinden gelen oyuncularla kendi haritanda savaşıyorsun.). Onlarda labirent yapalım, 2 tane kule yapalım... şeklinde fikirler üretiyor bu tip haritalar daha önce yapılmıştı ve benim arkadaşlarımda oyuna yeni başkadıklarından bunları görmemişlerdi ama aynı fikiri ürettiler. Buda türk bayrağı fikri ile paralel, TRanceee arkadaşımızda demiş eski bilgilerimizi konuşturduk diye...
BU ALINTI YAPMADINIZ KISMI
Efe bey sizde dediniz ya Aklınıza gelen her şey bir öncekinin daha iyisidir tekerlekten limuzine bir birine bakarak gelişerek gelmiştir diye. Buna bende katılıyorum fakat burda ben bir gelişme göremediğim Örneğin bayrak dalgalı gibi durması, bayrak direğinin ipi gibi yeni eklemiş geliştirilmiş birşey yok. Hatta direğin boyu, bayrağında en ve boyu bile aynı diye bilirimAma başkalarına bakılmadan yapılmış birşey...
BUDA ALINTI YAPTINIZ KISMI(söylemek istediğim biraz karışık)
SONUÇ OLARAK
Bayrağımız çok güzel duruyor her haritada kesinlikle olmalı
İyi Oyunlar...
Bookmarks