evet arkadaşlar örnek veriyorum gta vice city 'i yükledim ama masaüstündeki simgeye bastıgımda hiçbir şekilde oyun açılmıyor program files dede yüklü gözüküyor bu sorun birçok oyunda oluyo ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim.
evet arkadaşlar örnek veriyorum gta vice city 'i yükledim ama masaüstündeki simgeye bastıgımda hiçbir şekilde oyun açılmıyor program files dede yüklü gözüküyor bu sorun birçok oyunda oluyo ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim.
Merhaba,
Nereden yüklediğine bağlı. Biraz daha açarsan belki yardımcı olabilirim.
Merhaba,
Yardımcı olmak için elimizden geleni yaparız. Fakat sorunu çözmek için yanlış oyunun formuna geldin bence
Sorunu daha açık bir şekilde belirtirsen yardımcı olabiliriz. Benim anladığım oyun yüklü olduğu halde masa üstünde oluşan kısayol simgesinden oyun açılmıyor. Bu mudur?
İyi Oyunlar...
Merhaba,
Crack yaptın mı?
Diğer konular kategorisinde Brick-Force harici herşey paylaşılabilir.
Diğer Konular
Kitap, Film, Oyun, Çizgi Roman vb. şeylere ilginiz mi var? Brick-Force harici her şey burada.
Bookmarks