Witam. Dziś założyłem konto i podczas REJESTRACJI wprowadziłem "kod przyjaciela". Na stronie mogę się logować, ale w grze jest napisane "Nieprawidłowe dane logowania"
Czym jest spowodowany ten problem ?
Witam. Dziś założyłem konto i podczas REJESTRACJI wprowadziłem "kod przyjaciela". Na stronie mogę się logować, ale w grze jest napisane "Nieprawidłowe dane logowania"
Czym jest spowodowany ten problem ?
Właśnie mój kumpel też ma ten problem jak by co to ma pseudonim BrickVIP
tutaj jest odpowiedz wystarczy poszukać
http://www.brick-force.com/forum/sho...dane-logowania
Właśnie nie.
Loguję się za pomocą maila. Czy jest możliwość, że serwery nie akceptują polskich poczt ?
Cześć,
upewnij się że aktywowałeś konto zgodnie z instrukcjami, które otrzymujesz w mailu.
Sprawdź folder spam jeżeli nie możesz namierzyć maila.
Powodzenia!
Dziękuję za takie podejście. No ale kurde. Prawdopodobnie przyczyną problemu jest zły e-mail.
Chodzi o to, że na potrzeby gry założyłem specjalny e-mail. Niestety jest on na poczcie WP(jeśli niezgodne z regulaminem przepraszam). I teraz pytankomoglibyście zmienić mi e-mail jeśli to możliwe? Byłbym bardzo wdzięczny. Nie obrażę się jeśli np jest to niemożliwe.
Niestety obecnie zmiana adresu e-mail przypisanego do konta Brick-Force nie jest możliwa...
Proponuję założenie nowego konta przy pomocy innego adresu e-mail. Nie wydaje mi się jednak, aby istniały jakieś przeciwskazania przeciwko wykorzystywaniu do procesu rejestracji kont pocztowych założonych na określonych serwisach. Jeśli taka sytuacja wystąpi, bardzo proszę o poinformowanie o tym administracji Brick-Force poprzez kontakt z supportem (odnośnik znajduje się w sygnaturze poniżej -> Wsparcie Brick-Force).
Z wyrazami szacunku,
Ejtexlos
Zespół Brick-Force
Dobrze dziękuję za częściowe rozwiązanieNadal uważam, że wina leży po stronie poczty wp. W innych dwóch grach zakładając konto na wp musiałem zrobić nowe, bo gra nie akceptowała. Być może sytuacja jest taka sama. A co do kodu... Gdy próbuję się zarejestrować wyświetla mi się komunikat, że kod został już użyty ;(
Bookmarks