Results 1 to 8 of 8

Thread: Problem z logowaniem tylko w grze

Problem z logowaniem tylko w grze

Witam. Dziś założyłem konto i podczas REJESTRACJI wprowadziłem "kod przyjaciela". Na stronie mogę się logować, ale w grze jest napisane "Nieprawidłowe dane logowania"
    Czym jest spowodowany ten problem ?

Właśnie mój kumpel też ma ten problem jak by co to ma pseudonim BrickVIP

Właśnie nie.
    Loguję się za pomocą maila. Czy jest możliwość, że serwery nie akceptują polskich poczt ?

Cześć,

upewnij się że aktywowałeś konto zgodnie z instrukcjami, które otrzymujesz w mailu.

Sprawdź folder spam jeżeli nie możesz namierzyć maila.

Powodzenia!

Quote Originally Posted by DrStey View Post
    Cześć,

upewnij się że aktywowałeś konto zgodnie z instrukcjami, które otrzymujesz w mailu.

Sprawdź folder spam jeżeli nie możesz namierzyć maila.

Powodzenia!
    Dziękuję za takie podejście. No ale kurde. Prawdopodobnie przyczyną problemu jest zły e-mail.
    Chodzi o to, że na potrzeby gry założyłem specjalny e-mail. Niestety jest on na poczcie WP(jeśli niezgodne z regulaminem przepraszam). I teraz pytanko moglibyście zmienić mi e-mail jeśli to możliwe? Byłbym bardzo wdzięczny. Nie obrażę się jeśli np jest to niemożliwe.

Moderator Ejtexlos's Avatar
    Niestety obecnie zmiana adresu e-mail przypisanego do konta Brick-Force nie jest możliwa...

Proponuję założenie nowego konta przy pomocy innego adresu e-mail. Nie wydaje mi się jednak, aby istniały jakieś przeciwskazania przeciwko wykorzystywaniu do procesu rejestracji kont pocztowych założonych na określonych serwisach. Jeśli taka sytuacja wystąpi, bardzo proszę o poinformowanie o tym administracji Brick-Force poprzez kontakt z supportem (odnośnik znajduje się w sygnaturze poniżej -> Wsparcie Brick-Force).
    Z wyrazami szacunku,
    Ejtexlos
    Zespół Brick-Force

Dobrze dziękuję za częściowe rozwiązanie Nadal uważam, że wina leży po stronie poczty wp. W innych dwóch grach zakładając konto na wp musiałem zrobić nowe, bo gra nie akceptowała. Być może sytuacja jest taka sama. A co do kodu... Gdy próbuję się zarejestrować wyświetla mi się komunikat, że kod został już użyty ;(