Page 1 of 22 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 219

Thread: Otwarta Dyskusja

Idea Otwarta Dyskusja

Name:  PL_Opener_Brick-Force_needs_YOU.jpg
Views: 325
Size:  56.5 KB

Cześć,

w związku z naszymi trwającymi staraniami o wprowadzanie waszych pomysłów do gry i zmienianie jej zgodnie z waszymi potrzebami, postanowiliśmy stworzyć wątek do otwartej dyskusji na temat gry.

Niektórzy z was już wcześniej aktywnie zaangażowali się w pisanie opinii i sugestii dotyczących gry, teraz czas na konstruktywną krytykę w jednym, wspólnym temacie!

Jak zwykle postarajcie się przeczytać cały temat zanim coś napiszecie, tak żeby zachować ciągłość dyskusji.

A więc słuchamy! (lub czytamy)

agi369's Avatar
    Clan
    Pakt Cieni
    Server
    EU
    Sugeruje w końcu dodać tryby gry w którym gracze stoczą bitwę z potworami. Dobrze by było też aby w grze był jakiś podkład muzyczny. Głupio się trochę gra jak słychać same strzały. Musi być jakaś muzyczka.

To fakt ale ja puszczam sobie sam w winampie
    Ale jak już to preferuję: Rock i pop-rock, Rap, Techno i Dup step
    A co do PvE, tez racja.
    Już mam pomysł na mapkę do tego trybu .

Celowanie z celowinika w karabinach, pistoletach, możliwość modyfikacji broni np tłumiki, celowniki, lasery, większe magazynki.
    Możliwość czołgania się i kucania. Dodanie pojazdów. Można było by również zrobić aby defiblyratorem można było reanimować.

agi369's Avatar
    Clan
    Pakt Cieni
    Server
    EU
    Pojazdy to dobry pomysł. Przydały by się kolejki do większych mapek. Ale dobre by były ruchome obiekty czyli drzwi, windy śmigła helikoptera itp. Niektóre te obiekty można by włączyć jakąś dźwignią czy przyciskiem.

Może też nowy tryb gry "Territoral control" (Po skończeniu trybu walki z potworami zacznijcie)
    Polegałby na tym że na byłyby rozmieszczone flagi jak w ctf a gracze mogą je przejmować dla swej drużyny, jedna flaga dla drużyny = jeden punkt dla drużyny a gdy przeciwna drużyna zdobędzie flagę drugiej drużyny ta zdobywa punkt a druga traci.

I kolejna propozycja:
    Skrzynie z zapasami i apteczki, żeby można było się leczyć i uzupełniać amunicję bez umierania.

agi369's Avatar
    Clan
    Pakt Cieni
    Server
    EU
    Nowy tryb TRENING. Tryb w którym można grać na innych graczy, strzelać do celów, trenować a punkty nie będą wliczane do statystyk. Jestem przywódcą klanu i mam z tym problem bo słabi członkowie nie chcą trenować w normalnych trybach.

Wersja na Mac'i i urządzenia przenośne. Czytałem że podobno mają zrobić takie wersje ale na razie się na to nie zapowiada więc pisze tu.
    Gostek

Quban123's Avatar
    Clan
    Blacken
    Server
    EU
    Tryb: Gun-game
    Opis: Za każde zabójstwo dostajesz punkty które używasz do ulepszenia broni w tym trybie.
    1 zabójstwo=5pkt
    Brick-shot=10pkt
    Kilkakrotne zabójstwa=5/10pkt + za poziom zabójstwa(np.: duble, triple, ultra; kill)
    Ulepszało by się po każdej rundzie wszystkie aspekty broni (magazynek, siła, mobilność, ...)
    Na początku mielibyśmy swoje bronie, lecz z jednakowymi statystykami.
    Tryb idealny dla Świetnych strzelców z problemami finansowymi.

Cennik: Przedmioty na określoną ilość walk.
    Opis: Przedmioty z określoną liczbą użyć (podobnie jak apteczki)
    Opłacały by się tylko graczom, którzy graliby 6/4 rundy tygodniowo lub mniej.
    Dla osób z małą ilością czasu problemy z zarobkami są bardzo duże.
    Opcja nieopłacalna dla aktywnych graczy (grających 3/4 rundy na dzień), ponieważ drożej wychodząca od opcji tygodniowej.
    Cennik:
    1 runda (kosztuje grosze- opłacalna na wypróbowanie broni)
    10 rund (opłacalna, kiedy jest zużywana w ok 14 dni)
    20 rund (opłacalna przy 25 dniach)
    50 rund (ok 2 miesiące rozrywki)
    100 rund (dla oszczędnych nawet 5 miesięcy)

PS.: Może niech administrator w pierwszym poście będzie zapisywał najlepiej oceniane pomysły.
    Najlepiej, by każdy użytkownik pisał wszystkie pomysły w jednym poście (oceny w drugim). Tak unikniemy chaosu w temacie.
    Bardziej rozbudowane pomysły (lub kilka związanych ze sobą) najlepiej pisać w osobnym temacie i dać lik do niego.
    Last edited by Quban123; 25.05.2012 at 21:38.

agi369's Avatar
    Clan
    Pakt Cieni
    Server
    EU
    Zróbcie żeby można było kasować swoje mapy lub dajcie więcej pul na zapisywane mapy. Głupi że są tylko trzy miejsca na mapy. Zapełniłem je i nie mogę stworzyć nowej a nie będę usuwał kawałków mapy bo są one dość spore.