Last edited by Artezi; 26.05.2012 at 17:26.
Klavye ile imza yazılmaz.
Merhaba,
Güzel olmuş ellerinize sağlık ama benim oynamak için can atacağım bir haritaya benzemiyor çünkü fazla siper yok, sniper içindir böyle yerler![]()
İyi güzel bende Brick-Force yeni indirdim. Bakalım nasıl oyun ^_^
Brick-Force çıkalı fazla olmadı 2012 Şubat Ay'ı çıkmıştı.
Tarih : 27.05.2012 Saat: 23:43 (Brick-Force Patch Yükleniyor..)
yha kardeş bu mapları yaptıktan sonra nası savaşıcaz yha oda kur diyom bu mapı seçemiyom yok çünkü...
Merhaba,
Sanırım haritanı yanlış kaydetmişsin. Haritanı bitirdikten sonra ESC'ye basacaksın karşına kaydet-kaydol ve bir kaç seçenek daha çıkacak. Sen büyük ihtilamle kaydet butonuna tıklamışsındır. Kaydet ve kaydolun bir açıklamasını yapim sana:
Kaydet: Örneğin haritanızı yapmaya başlayıp daha bitiremen acil bir işiniz çıkıtığında, oyunu kapatmanız gerektiğinde bu butonu kullanırsınız. Tekrar oyuna girdiğinizdede kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ücretsizdir.
NOT: Haritanızı yaparken her aklınıza geldiğinde kaydetmeyi unutmayın çünkü bir elektrik kesintisi yada internet bağlantısında kopması ile birlikte tüm yaptıklarınız boşa gidebilir.
Kaydol: Bu butonu sadece haritanızı tamamladığınızda kullanacaksınızdır ve artık üstünde savaşabileceksinizdir. Ücret işlemi uygulanır, istediğiniz para birimi ile ödeyebilirsiniz. Tavsiyem Brick-Puanlarınız varsa onlarla ödemenizdir daha ucuza gelecektir. Bu işlemide tamamladığınızda artık haritanızda savaşabilirsiniz demektir.
Eğer anlamadıysanız 1-2 gün kadar bekleyin, yarına yada Pazartesi güne resimli yada videolu bir anlatım konusu açacam.
Anladıysanızda sorun yok, İyi oyunlar dilerim...![]()
沒有圍牆的中國牆土耳其 (Çin seddi yoktur .Türk seddi vardir)
Mapı kaydettim lütfen puanlarınızı eksik etmeyin![]()
Klavye ile imza yazılmaz.
AlPeReiSss Brick-Force baglandıkdan sonra Harita Yönetimi var yukarıda oraya tıkla buradan harita yuvaları cıkar oraya tıkladıgın zaman indir bölümü var haritanın adını yazarsan cıkar orda bir cok yapılmış kayıtlı oyun haritaları var görmüş olacaksın girdiginde hangisini begendiysen kaydet demen yeterli
Güzel Map ama sniperlar yakın mesafelileri ağlatır bu mapte![]()
Bookmarks