Merhaba,
Özür neden diliyorsun, özürlük bir şey yapmadın ki sen.
Buradaki asıl mesele şu: Aslında burada Burak, gönderi sayısını artırmanın, yani onun deyimiyle "Post Kasmanın" forumda yasak olduğunu sanıyor.
Forumda "Post Kasmak" yasak. Ama ne zaman yasak, biliyor musunuz arkadaşlar? Eğer siz bir forum konusunda, bir cümleyi 3-4 gönderide yazarsanız, ya da gönderinizde manasız bir şey yazarsanız, veyahut bir kelimelik bir gönderi yapar ama konunun içinde sırf göndermiş olmak için değişik yerlerde birkaç kere yayınlarsanız...
Kısaca,
Eğer siz bir gönderiyi yayınlarsanız, ve o gönderi/gönderiler oyunculara gerçek anlamda hiç bir şey katmadığı gibi oyuncuların göz zevkini bozan rahatsız edici bir metinse...
Bu sizin o sol tarafta avatarın altındaki sayıya tuhaf bir duygusallık beslediğiniz anlamına gelir. Ben de o gönderiye müdahale ederim, ve o gönderi silinir. Yani işin sonunda sayısal anlamda kazancınız olmadığı gibi, parmaklarınızı da boşa yormuş olursunuz.
Burak'ın iddiası şu: Bir forum konusunda bilgisini paylaşan bir arkadaşınıza tek kelimeyle "Teşekkürler" dendiği zaman bu yasak. Neden yasak? Bana bunu izah edin!
Bence forumda istediğiniz gibi gezinin ve forumu keyifle kullanın. Eğer yanlış bir şeyler yaparsanız ürkmenize gerek yok, düzeltiriz ve çok olsa özel mesajdan yapılan hatayı bildiririz. İnsanoğlu hata yapar, çok normaldir. Benden de çekinecek bir durum yok, ben sadece size yardımcı olmak için burada bulunan bir abinizim. Ama lütfen, rica ediyorum, etrafımıza negatif enerji vermeyelim. Forumda bir problem görünce bunu direk özel mesajla bana bildirin. Ben gereğini yapar, arkadaşınızı ikaz ederim. Çoğu zaman size kalmadan bunu yaparım zaten.
Hepinize forumumuzda iyi eğlenceler!
Bookmarks