Results 1 to 8 of 8

Thread: [Propozycja]Edytowanie/usuwanie map wprowadzonych

[Propozycja]Edytowanie/usuwanie map wprowadzonych

Witam, chciałbym zaproponować edytowanie map już wprowadzonych. Dzisiaj stworzyłem mapę i pomyliłem respy przez co czerwoni mają automatyczny dostęp do celu który trzeba zniszczyć... Niestety mapkę już wprowadziłem i nic z tym nie mogę zrobić. Cóż, głupi ja.

W skrócie chodzi o to, żeby móc edytować mapki już wprowadzone przez nas lub je usuwać. Nawet jeśli wymagałoby to jakiejś większej opłaty. Gram od wczoraj ale pytałem się znajomych, szukałem i nie znalazłem takiej opcji...

Crazydog12's Avatar
    Clan
    My Live
    Server
    EU
    a ja bardzo proszę o możliwość zmiany nazwy mapy np. mam 3 mapy: "Exp Box" a chcę by było Exp Box 1, Exp Box 2, Exp Box 3
    Jeśli czegoś nie rozumiesz, przeczytaj kilka razy. Jak nadal nie rozumiesz, to użyję snajperkę

agi369's Avatar
    Clan
    Pakt Cieni
    Server
    EU
    ja bym prosił o taką opcję żeby po zarejerstrowaniu mapy budowniczy miał 24 godziny na przetestowaniu i jak są naprawienie jakiś błędów.

Mi by to się przydało bo stworzyłem dużą(30000 klocków) i fajna mapę Brickświat ale w jednym miejscu jest okropny błąd. Jak ktoś grał w ta mapę to na pewno wie gdzie (chodzi o metalowe kraty które nie pozwalaja wejść na najwyższą wyspę ).

*My most interesting maps*

-PortoDraco-

-BrickSwiat-

-RedStation-

-DEFENSE-

-StarColony-

-Final Map-

-Memories-

-Jodlujacy-

Słuszne uwagi!

Mamy w planach kilka zmian do systemu zarządzania mapami i zostaną one ogłoszone jak tylko będziemy mogli coś więcej o nich napisać.

Pozdrawiam

agi369's Avatar
    Clan
    Pakt Cieni
    Server
    EU
    Dajcie możliwość żeby wkońcu można było kasować mapy lub prosił bym o taką opcje że można zmieniać tło nieba

*My most interesting maps*

-PortoDraco-

-BrickSwiat-

-RedStation-

-DEFENSE-

-StarColony-

-Final Map-

-Memories-

-Jodlujacy-

Chomiczek's Avatar
    Clan
    BlackArmy
    Ja się dziwię, dlaczego od początku gry, w trybie budowy nie było np. "Usuń mapę". Przecież ta opcja byłaby bardzo przydatna.

Quote Originally Posted by Chomiczek View Post
    Ja się dziwię, dlaczego od początku gry, w trybie budowy nie było np. "Usuń mapę". Przecież ta opcja byłaby bardzo przydatna.
    Według mnie jest to sprawa marketingowa. Aby mieć dostęp do większej ilości slotów trzeba wykupić premium. Twórcy gry też muszą jakoś zarabiać. Mogli by takie usuwanie wprowadzić np. za Brick-Punkty (lub Żetony) lub tylko dla użytkowników premium.
    Już niebawem, nowy polski serwis o Brick-Force.
    BRICKFORCE.a-tg.pl
    A w nim znajdziecie:
    Prawdziwą polską Wiki - Najnowsze aktualności - Porady - Filmy - Forum - Ligę 1on1 i 4on4
    oraz wiele więcej.

Bądź na bieżąco:
    Twitter | Facebook | YouTube

Zapraszam również wszystkich chętnych do współpracy. Skontaktujcie się ze mną na priv.

TheMadis's Avatar
    Server
    EU
    Służna uwaga, mam podobną sytuację. Umieściłem mapę w której celem czerwonych jest zejście na dół do budynku (respem jest dach) i zdejmowali swoich adwersarzy z góry, a tamci z kolei z dołu. Jednak okazało się to kompletnym fail'em z mojej strony, gdyż wystarczyło się przyczaić z karabinem snajperskim z tyłu budynku i czekać, aż ktoś zejdzie po schodach. Taki jakby ,,baserape". Mapa mnie trochę kosztowała, a chciałbym ją prze-edytować/usunąć.